Bog & idéNiels Sandholm Larsen

Bøger skrevet af Niels Sandholm Larsen

Læs mere om Niels Sandholm Larsen
2 produkter
2 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
769,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Primærsektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
PrimærsektorKaren Bro Aaen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Primærsektor

Mere om Niels Sandholm Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Niels Sandholm Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelsesmetoder i sundhedsfagligt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Screeninger i klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Primærsektor" udgivet af Gyldendal

Mere om Niels Sandholm Larsens bøger

Niels Sandholm Larsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Niels Sandholm Larsen bøger i flere formater. Larsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Sandholm Larsens "Undersøgelsesmetoder i sundhedsfagligt arbejde"

"Undersøgelsesmetoder i sundhedsfagligt arbejde" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Klinik" af Niels Sandholm Larsen

Hos Bog & idé er "Klinik" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Sandholm Larsen