Bog & idéNiels Sønderby Christensen

Bøger skrevet af Niels Sønderby Christensen

Læs mere om Niels Sønderby Christensen
3 produkter
3 produkter
Yes, det er fredag?!
Yes, det er fredag?!Niels Sønderby Christensen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Yes, det er fredag?!
Yes, det er fredag?!
Yes, det er fredag?!Niels Sønderby Christensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Yes, det er fredag?!
Yes, det er fredag?!
STREAM
Yes, det er fredag?!Niels Sønderby Christensen
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Yes, det er fredag?!

Mere om Niels Sønderby Christensen

Der er en del bøger skrevet af Niels Sønderby Christensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Yes, det er fredag?!" udgivet af Muusmann' Forlag - "Yes, det er fredag?!" udgivet af Muusmann' Forlag - "Yes, det er fredag?!" udgivet af Muusmann Forlag

Niels Sønderby Christensens bøger

Du kan finde tre bøger af Niels Sønderby Christensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Christensens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Sønderby Christensens "Yes, det er fredag?!"

Det er muligt at købe Niels Sønderby Christensens "Yes, det er fredag?!" som lydbog. Du kan desuden altid have "Yes, det er fredag?!" af Niels Sønderby Christensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Niels Sønderby Christensen "Yes, det er fredag?!"

Hos Bog & idé er "Yes, det er fredag?!" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Yes, det er fredag?!" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann' Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Sønderby Christensen