Bog & idéNiels Søndergaard (ansv. redaktør)

Bøger skrevet af Niels Søndergaard (ansv. redaktør)

Læs mere om Niels Søndergaard (ansv. redaktør)
1 produkter
1 produkter
Jagttegn
JagttegnNiels Søndergaard (ansv. redaktør)
569,95 DKK
Hardback
(0)
Jagttegn

Mere om Niels Søndergaard (ansv. redaktør)

Niels Søndergaard (ansv. redaktør) har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Jagttegn". Den er publiceret af SEGES Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jagttegn" af Niels Søndergaard (ansv. redaktør)

"Jagttegn" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SEGES Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Søndergaard (ansv. redaktør)