Bog & idéNiels Tange

Bøger skrevet af Niels Tange

Læs mere om Niels Tange
1 produkter
1 produkter
Mål med mening
Mål med meningNiels Tange
229,95 DKK
Bog
(1)
Mål med mening

Mere om Niels Tange

Der findes forskellige bøger af Niels Tange på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Tange.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Mål med mening" udgivet af Gyldendal

Mere om Niels Tanges bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Niels Tange hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Tanges bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Tange er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" af Niels Tange

Det er muligt at købe Niels Tanges "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Niels Tange "Mål med mening"

"Mål med mening" kan købes som bog. Endnu en af Niels Tange fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Tange