Bog & idéNiels Tolstrup

Bøger skrevet af Niels Tolstrup

Læs mere om Niels Tolstrup
1 produkter
1 produkter
Jorden rundt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jorden rundtNiels Tolstrup
224,06 DKK
Hæftet
(0)
Jorden rundt

Mere om Niels Tolstrup

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Niels Tolstrup. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Tolstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jorden rundt" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Pionerer mod øst" udgivet af Nautilus - "Pionerer mod øst" udgivet af Nautilus

Mere om Niels Tolstrups bøger

Niels Tolstrup har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Niels Tolstrup bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Tolstrup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jorden rundt" af Niels Tolstrup

Hos Bog & idé er "Jorden rundt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Pionerer mod øst" af Niels Tolstrup

Hos Bog & idé er "Pionerer mod øst" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Tolstrup, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Nautilus, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Tolstrup