Bog & idéNiels Uldbjerg

Bøger skrevet af Niels Uldbjerg

Læs mere om Niels Uldbjerg
1 produkter
1 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog

Mere om Niels Uldbjerg

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Niels Uldbjerg. På listen nedenfor ser du Uldbjergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Gynækologi og Obstetrik - sampak" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Niels Uldbjerg

Der er tre tilgængelige udgivelser af Niels Uldbjerg hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Uldbjerg som indbundet. Bøgerne af Uldbjerg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Uldbjergs "Obstetrik"

"Obstetrik" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Gynækologi og Obstetrik - sampak" af Niels Uldbjerg

Hos Bog & idé er "Gynækologi og Obstetrik - sampak" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Uldbjerg