Bog & idéNiels Veien

Bøger skrevet af Niels Veien

Læs mere om Niels Veien
1 produkter
1 produkter
Dermato- venerologiske cases
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dermato- venerologiske casesNiels Veien
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Dermato- venerologiske cases

Mere om Niels Veien

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Niels Veien. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Veien.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dermato- venerologiske cases" udgivet af Gyldendal - "Akutte hudsygdomme" udgivet af Munksgaard Danmark

Mere om Niels Veiens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Niels Veien hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Niels Veien bøger i flere forskellige formater. Veiens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Veiens "Dermato- venerologiske cases"

Det er muligt at købe Niels Veiens "Dermato- venerologiske cases" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Niels Veien "Akutte hudsygdomme"

Hos Bog & idé er "Akutte hudsygdomme" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Veien