Bog & idéNiels Vogensen

Bøger skrevet af Niels Vogensen

Læs mere om Niels Vogensen
1 produkter
1 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Niels Vogensen

Hvis du leder efter en bog fra Niels Vogensen, ser du et bredt sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vogensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Idræt B - idrætsteori" udgivet af Systime - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Niels Vogensen

Niels Vogensen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Niels Vogensen bøger i forskellige formater. Vogensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Vogensens "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Niels Vogensens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Niels Vogensen "Idræt B - idrætsteori"

Det er muligt at købe Niels Vogensens "Idræt B - idrætsteori" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Vogensen