Bog & idéNigel Roberts

Bøger skrevet af Nigel Roberts

Læs mere om Nigel Roberts
1 produkter
1 produkter
Belarus
BelarusNigel Roberts
279,95 DKK
HÆFTET
(0)
Belarus

Mere om Nigel Roberts

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Nigel Roberts. På listen nedenfor ser du de nyeste af Roberts' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Belarus" udgivet af Bradt Travel Guides - "Belarus" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Belarus " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger skrevet af Nigel Roberts

Du kan finde tre bøger af Nigel Roberts her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Roberts' bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Roberts opdelt i serier, og så er bøgerne udgivet af Bradt Travel Guides.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Belarus" af Nigel Roberts

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Nigel Roberts. Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Belarus" af Nigel Roberts

Hos Bog & idé er "Belarus" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Roberts' serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Nigel Roberts