Bog & idéNigel Warburton

Bøger skrevet af Nigel Warburton

Læs mere om Nigel Warburton
1 produkter
1 produkter
En lille filosofihistorie
En lille filosofihistorieNigel Warburton
199,95 DKK
Hæftet
(1)
En lille filosofihistorie

Mere om Nigel Warburton

Der findes flere bøger skrevet af Nigel Warburton tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Warburton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En lille filosofihistorie" udgivet af Herreværelset - "Filosofi - lille filosofikum " i serien "Redaktion Filosofi" udgivet af Det lille Forlag

Bøger af Nigel Warburton

Du kan købe to bøger af Nigel Warburton her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Warburton fås blot som hæftet. Warburtons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En lille filosofihistorie" af Nigel Warburton

"En lille filosofihistorie" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Herreværelset.

Nigel Warburton "Filosofi - lille filosofikum "

Det er muligt at købe Nigel Warburtons "Filosofi - lille filosofikum " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Warburtons serie "Redaktion Filosofi". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det lille Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nigel Warburton