Bog & idéNik. Brandal

Bøger skrevet af Nik. Brandal

Læs mere om Nik. Brandal
1 produkter
1 produkter
Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid
Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtidØivind Bratberg
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid

Mere om Nik. Brandal

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Nik. Brandal. På listen nedenfor finder du de seneste af Brandals bogudgivelser.
Bøgerne fra Nik. Brandal kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Intellektuelle og det totalitære : pervertert idealisme?" udgivet af Dreyers forlag - "Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Nik. Brandals bøger

Du kan bestille to bøger af Nik. Brandal her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Brandal som hæftet. Bøgerne af Brandal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Intellektuelle og det totalitære : pervertert idealisme?" af Nik. Brandal

Hos Bog & idé er "Intellektuelle og det totalitære : pervertert idealisme?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dreyers forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Nik. Brandal "Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid"

Det er muligt at købe Nik. Brandals "Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Nik. Brandal