Bog & idéNikita Klæstrup

Bøger skrevet af Nikita Klæstrup

Læs mere om Nikita Klæstrup
2 produkter
2 produkter
Ludermanifestet
LudermanifestetLouise Kjølsen
139,95 DKK
e-bog
(8)
Ludermanifestet
Ludermanifestet
STREAM
LudermanifestetLouise Kjølsen
139,95 DKK
Lydbog
(8)
Ludermanifestet

Mere om Nikita Klæstrup

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Nikita Klæstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Klæstrups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ludermanifestet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ludermanifestet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ludermanifestet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Nikita Klæstrup

Nikita Klæstrup har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Klæstrups bøger kommer i flere formater. Klæstrups bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ludermanifestet" af Nikita Klæstrup

Det er muligt at købe Nikita Klæstrups "Ludermanifestet" som lydbog. Du kan derudover altid have "Ludermanifestet" af Nikita Klæstrup med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Nikita Klæstrup "Ludermanifestet"

Hos Bog & idé er "Ludermanifestet" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Ludermanifestet" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikita Klæstrup