Bog & idéNikki Itoi

Bøger skrevet af Nikki Itoi

Læs mere om Nikki Itoi
1 produkter
1 produkter
Hudson Valley & the Catskills
Hudson Valley & the CatskillsNikki Itoi
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Hudson Valley & the Catskills

Mere om Nikki Itoi

Du kan kun finde en enkelt bog af Nikki Itoi her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hudson Valley & the Catskills". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet den på engelsk. "Hudson Valley & the Catskills" er desuden en del af serien "Moon Handbooks".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hudson Valley & the Catskills" af Nikki Itoi

"Hudson Valley & the Catskills" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Itois serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Itoi, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nikki Itoi