Bog & idéNikkie Holm Cordua

Bøger skrevet af Nikkie Holm Cordua

Læs mere om Nikkie Holm Cordua
1 produkter
1 produkter
Kærlighedens tornefulde vej
Kærlighedens tornefulde vejNikkie Holm Cordua
119,95 DKK
e-bog
(0)
Kærlighedens tornefulde vej

Mere om Nikkie Holm Cordua

Der er en del bøger skrevet af Nikkie Holm Cordua tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Corduas udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighedens tornefulde vej" udgivet af Mellemgaard - "Kærlighedens tornefulde vej" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Nikkie Holm Cordua

Der er to tilgængelige bøger af Nikkie Holm Cordua hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Corduas bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Cordua er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Mellemgaard.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nikkie Holm Corduas "Kærlighedens tornefulde vej"

Hos Bog & idé er "Kærlighedens tornefulde vej" tilgængelig som e-bog. "Kærlighedens tornefulde vej" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mellemgaard.

"Kærlighedens tornefulde vej" af Nikkie Holm Cordua

Hos Bog & idé er "Kærlighedens tornefulde vej" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Nikkie Holm Cordua