Bog & idéNiklas Frank

Bøger skrevet af Niklas Frank

Læs mere om Niklas Frank
2 produkter
2 produkter
Faderen
FaderenNiklas Frank
79,95 DKK
EBOG
(2)
Faderen
Faderen - Et opgør
STREAM
Faderen - Et opgørNiklas Frank
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Faderen - Et opgør

Mere om Niklas Frank

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Niklas Frank. På listen nedenfor har du Franks seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Faderen - Et opgør" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Faderen - et opgør" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Faderen " i serien "Metamorphosis-serien" udgivet af Silkefyret - "Faderen - et opgør" i serien "Metamorphosis-serien" udgivet af Forlaget Silkefyret

Bøger af Niklas Frank

Niklas Frank har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Franks bøger fås i forskellige formater. Frank har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niklas Franks "Faderen - Et opgør"

Hos Bog & idé er "Faderen - Et opgør" tilgængelig som lydbog. Med Niklas Franks "Faderen - Et opgør" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Faderen - et opgør" af Niklas Frank

Det er muligt at købe Niklas Franks "Faderen - et opgør" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Silkefyret, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niklas Frank