Bog & idéNiklas Olsen

Bøger skrevet af Niklas Olsen

Læs mere om Niklas Olsen
4 produkter
4 produkter
Tyske intellektuelle i det 20. århundrede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tyske intellektuelle i det 20. århundredeNiklas Olsen
248,17 DKK
Hæftet
(0)
Tyske intellektuelle i det 20. århundrede
Begreber, tid og erfaring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Begreber, tid og erfaringReinhart Koselleck
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Begreber, tid og erfaring
Naturens kriser
Naturens kriserJohan Brun Mendes Cederfeldt
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Naturens kriser
Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nazismen, universiteterne og videnskaben i DanmarkKarl Christian Lammers
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark

Mere om Niklas Olsen

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Niklas Olsen. På listen nedenfor finder du de seneste af Olsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Citizen Categories in the Danish Welfare State" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum - "Tyske intellektuelle i det 20. århundrede" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Niklas Olsen

Du kan købe tre bøger af Niklas Olsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Niklas Olsen bøger i udvalgte formater. Olsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niklas Olsens "Citizen Categories in the Danish Welfare State"

Det er muligt at købe Niklas Olsens "Citizen Categories in the Danish Welfare State" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er University Press of Southern Denmark, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Niklas Olsen "Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark"

"Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Niklas Olsen