Bog & idéNiklas Orrenius

Bøger skrevet af Niklas Orrenius

Læs mere om Niklas Orrenius
3 produkter
3 produkter
Skotten i Köpenhamn
Skotten i KöpenhamnNiklas Orrenius
289,95 DKK
Indbundet
(0)
Skotten i Köpenhamn
Skuddene i København
Skuddene i KøbenhavnNiklas Orrenius
49,95 DKK
e-bog
(5)
Skuddene i København
Skuddene i København
STREAM
Skuddene i KøbenhavnNiklas Orrenius
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Skuddene i København

Mere om Niklas Orrenius

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Niklas Orrenius. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Orrenius' udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Niklas Orrenius' bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skotten i Köpenhamn" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Skuddene i København" udgivet af Gyldendal - "Skuddene i København" udgivet af Gyldendal - "Skuddene i København" udgivet af Gyldendal

Bøger af Niklas Orrenius

Niklas Orrenius har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Niklas Orrenius bøger i forskellige formater. Orrenius' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niklas Orrenius' "Skotten i Köpenhamn"

Hos Bog & idé er "Skotten i Köpenhamn" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Albert Bonniers förlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

"Skuddene i København" af Niklas Orrenius

Hos Bog & idé er "Skuddene i København" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Niklas Orrenius' "Skuddene i København" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Niklas Orrenius