Bog & idéNiklas Schiöler

Bøger skrevet af Niklas Schiöler

Læs mere om Niklas Schiöler
1 produkter
1 produkter
Ledstången i mörkret : texter om Tomas Tranströmer
Ledstången i mörkret : texter om Tomas TranströmerNiklas Schiöler
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Ledstången i mörkret : texter om Tomas Tranströmer

Mere om Niklas Schiöler

Der findes en del bøger af Niklas Schiöler til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Schiöler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Bikt om dikt" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Ledstången i mörkret : texter om Tomas Tranströmer" udgivet af Carlsson Bokförlag

Niklas Schiölers bøger

Der er to tilgængelige bøger af Niklas Schiöler hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Schiölers bøger som indbundet. Bøgerne af Schiöler er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Carlsson Bokförlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bikt om dikt" af Niklas Schiöler

"Bikt om dikt" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.

Niklas Schiöler "Ledstången i mörkret : texter om Tomas Tranströmer"

"Ledstången i mörkret : texter om Tomas Tranströmer" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niklas Schiöler