Bog & idéNiko Rantsi

Bøger skrevet af Niko Rantsi

Læs mere om Niko Rantsi
1 produkter
1 produkter
Tragedien i Hyvinkää
Tragedien i HyvinkääNiko Rantsi
39,95 DKK
EBOG
(0)
Tragedien i Hyvinkää

Mere om Niko Rantsi

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Niko Rantsi. Bogen har titlen "Tragedien i Hyvinkää". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Tragedien i Hyvinkää" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niko Rantsis "Tragedien i Hyvinkää"

Hos Bog & idé er "Tragedien i Hyvinkää" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Tragedien i Hyvinkää" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Rantsis serie "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Niko Rantsi fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niko Rantsi