Bog & idéNikola Huppertz

Bøger skrevet af Nikola Huppertz

Læs mere om Nikola Huppertz
1 produkter
1 produkter
Hvad var det?
Hvad var det?Nikola Huppertz
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad var det?

Mere om Nikola Huppertz

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Nikola Huppertz. På listen nedenfor ser du Huppertz' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad var det?" udgivet af Lamberths Forlag - "Bror haves! Hund søges!" udgivet af Flachs

Mere om Nikola Huppertz' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nikola Huppertz hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Nikola Huppertz fås i forskellige formater. Huppertz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvad var det?" af Nikola Huppertz

Hos Bog & idé er "Hvad var det?" tilgængelig som ebog. "Hvad var det?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberths Forlag.

Nikola Huppertz "Bror haves! Hund søges!"

"Bror haves! Hund søges!" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikola Huppertz