Bog & idéNikolaj Andersen Olsvig

Bøger skrevet af Nikolaj Andersen Olsvig

Læs mere om Nikolaj Andersen Olsvig
4 produkter
4 produkter
En god blanding
En god blandingNikolaj Andersen Olsvig
109,95 DKK
EBOG
(2)
En god blanding
En god blanding
En god blandingNikolaj Andersen Olsvig
269,95 DKK
Hæftet
(2)
En god blanding
Spejlstafet
BOEGERTILSTAERKPRIS
SpejlstafetNikolaj Andersen Olsvig
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Spejlstafet
Spejlstafet
SpejlstafetNikolaj Andersen Olsvig
109,95 DKK
EBOG
(0)
Spejlstafet

Mere om Nikolaj Andersen Olsvig

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Nikolaj Andersen Olsvig. På listen nedenfor finder du Olsvigs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spejlstafet" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Spejlstafet" udgivet af Brændpunkt

Bøger af Nikolaj Andersen Olsvig

Der er to tilgængelige bøger af Nikolaj Andersen Olsvig hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Olsvigs bøger fås i samtlige formater. Olsvigs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Spejlstafet" af Nikolaj Andersen Olsvig

"Spejlstafet" findes på den digitale boghylde som ebog. "Spejlstafet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Nikolaj Andersen Olsvig "Spejlstafet"

Det er muligt at købe Nikolaj Andersen Olsvigs "Spejlstafet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Andersen Olsvig