Bog & idéNikolaj Arve Henningsen

Bøger skrevet af Nikolaj Arve Henningsen

Læs mere om Nikolaj Arve Henningsen
3 produkter
3 produkter
I krig og tvivl
BOEGERTILSTAERKPRIS
I krig og tvivlNikolaj Arve Henningsen
99,56 DKK
Hæftet
(0)
I krig og tvivl
RÆSON nr. 15
RÆSON nr. 15Clement Behrendt Kjersgaard [red.]
59,95 DKK
Hæftet
(0)
RÆSON nr. 15
Nyhedsmagasinet RÆSON (RÆSON14)
Nyhedsmagasinet RÆSON (RÆSON14)Nikolaj Arve Henningsen
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Nyhedsmagasinet RÆSON (RÆSON14)

Mere om Nikolaj Arve Henningsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Nikolaj Arve Henningsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Henningsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "RÆSON 16" udgivet af Clement Kjersgaard - "I krig og tvivl" i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson Medier - "Ræson " i serien "Nyhedsmagasinet RÆSON 3/2013" udgivet af Ræson - "Blå revolution?" i serien "Nyhedsmagasinet RÆSON" udgivet af Ræsons Forlag

Mere om Nikolaj Arve Henningsens bøger

Nikolaj Arve Henningsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Henningsens bøger fås kun som hæftet. Nikolaj Arve Henningsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nikolaj Arve Henningsens "RÆSON 16"

"RÆSON 16" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Clement Kjersgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Nikolaj Arve Henningsen "I krig og tvivl"

Det er muligt at købe Nikolaj Arve Henningsens "I krig og tvivl" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Artikler fra RÆSON". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ræson Medier.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Arve Henningsen