Bog & idéNikolaj Frydensbjerg Elf

Bøger skrevet af Nikolaj Frydensbjerg Elf

Læs mere om Nikolaj Frydensbjerg Elf
4 produkter
4 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Mosaikker til danskstudiet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mosaikker til danskstudietClaus Detlef
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Mosaikker til danskstudiet
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiet i udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gymnasiet i udviklingNikolaj Frydensbjerg Elf
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Gymnasiet i udvikling

Mere om Nikolaj Frydensbjerg Elf

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Nikolaj Frydensbjerg Elf. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Elfs nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Nikolaj Frydensbjerg Elfs bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiet i udvikling" udgivet af Gyldendal - "Towards semiocy?" udgivet af Institute of Philosophy, Education and the Study of Religions, University of Southern Denmark - "Mobilens (u)muligheder" i serien "Gymnasiepædagogik" udgivet af Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, Syddansk Universitet - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Skrivekulturer i folkeskolens niende klasse" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Den nordiske skolen - fins den?" udgivet af Novus forlag - "Mosaikker til danskstudiet" udgivet af Gyldendal - "Stort format" udgivet af Spring

Mere om Nikolaj Frydensbjerg Elfs bøger

Du kan købe ti bøger af Nikolaj Frydensbjerg Elf her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Elfs bøger fås i et udvalg af formater. Nikolaj Frydensbjerg Elf bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nikolaj Frydensbjerg Elfs "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Nikolaj Frydensbjerg Elfs "Gymnasiepædagogik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Nikolaj Frydensbjerg Elf "Gymnasiet i udvikling"

Hos Bog & idé er "Gymnasiet i udvikling" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Frydensbjerg Elf