Bog & idéNikolaj Karlshøj

Bøger skrevet af Nikolaj Karlshøj

Læs mere om Nikolaj Karlshøj
2 produkter
2 produkter
VW Golf GTI
BOEGERTILSTAERKPRIS
VW Golf GTINikolaj Karlshøj
149,36 DKK
Indbundet
(0)
VW Golf GTI
Swift
BOEGERTILSTAERKPRIS
SwiftThomas Hjortshøj
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Swift

Mere om Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Karlshøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "VW Golf GTI" udgivet af Duckshoot Media - "Racerkører - et håndværk" udgivet af Picture That - "Swift" udgivet af Duckshoot Media

Mere om Nikolaj Karlshøjs bøger

Du kan købe tre bøger af Nikolaj Karlshøj her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Nikolaj Karlshøj bøger i et udvalg af formater. Karlshøjs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"VW Golf GTI" af Nikolaj Karlshøj

Hos Bog & idé er "VW Golf GTI" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Duckshoot Media, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Racerkører - et håndværk" af Nikolaj Karlshøj

"Racerkører - et håndværk" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Picture That.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Karlshøj