Bog & idéNikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg

Bøger skrevet af Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg

Læs mere om Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg
1 produkter
1 produkter
Grønt grundkøkken
Grønt grundkøkkenNikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Grønt grundkøkken

Mere om Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg

Du kan kun købe en enkelt bog af Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg her hos Bog & idé. Bogen hedder "Grønt grundkøkken". Det er Politikens Forlag, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grønt grundkøkken" af Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg

Det er muligt at købe Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjergs "Grønt grundkøkken" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg