Bog & idéNikolaj Lubanski

Bøger skrevet af Nikolaj Lubanski

Læs mere om Nikolaj Lubanski
4 produkter
4 produkter
De valg, du ikke selv træffer
BOEGERTILSTAERKPRIS
De valg, du ikke selv træfferNikolaj Lubanski
248,96 DKK
Hæftet
(3)
De valg, du ikke selv træffer
Kan virksomhederne overleve uden fagforeninger
Kan virksomhederne overleve uden fagforeningerJonathan Freedland
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kan virksomhederne overleve uden fagforeninger
Velfærdsinnovation
VelfærdsinnovationNikolaj Lubanski
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Velfærdsinnovation
Innovating Talent Attraction
Innovating Talent AttractionMorten King-Grubert & Nikolaj Lubanski
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovating Talent Attraction

Mere om Nikolaj Lubanski

Der findes forskellige bøger af Nikolaj Lubanski tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lubanski.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Nikolaj Lubanskis bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De valg, du ikke selv træffer" udgivet af Skriveforlaget - "Innovating talent attraction" udgivet af U Press - "Velfærdsinnovation" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Velfærdsinnovation" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Velfærdsinnovation" udgivet af Aarhus Universitet

Mere om Nikolaj Lubanskis bøger

Du kan bestille fem bøger af Nikolaj Lubanski her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Lubanskis bøger fås i udvalgte formater. Lubanskis bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nikolaj Lubanskis "De valg, du ikke selv træffer"

Det er muligt at købe Nikolaj Lubanskis "De valg, du ikke selv træffer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Nikolaj Lubanski "Innovating talent attraction"

Hos Bog & idé er "Innovating talent attraction" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af U Press.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Lubanski