Bog & idéNikolaj Malchow-Møller

Bøger skrevet af Nikolaj Malchow-Møller

Læs mere om Nikolaj Malchow-Møller
2 produkter
2 produkter
Indblik i statistik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indblik i statistikNikolaj Malchow-Møller
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Indblik i statistik
An Insight into Statistics
BOEGERTILSTAERKPRIS
An Insight into StatisticsNikolaj Malchow-Møller
458,96 DKK
Hæftet
(0)
An Insight into Statistics

Mere om Nikolaj Malchow-Møller

Der er flere forskellige bøger skrevet af Nikolaj Malchow-Møller til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Malchow-Møllers seneste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Nikolaj Malchow-Møllers bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Matematik og økonomi" udgivet af Gyldendal - "Indblik i statistik" udgivet af HansReitzels - "Entrepreneurs versus incumbents: who creates the better jobs?" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit. University Press of Southern Denmark - "Job quality by entrepreneurial spinoffs" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit. University Press of Southern Denmark - "Job creation and job types - new evidence from Danish entrepreneurs" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit. University Press of Southern Denmark - "Introduction to the project: Employment Effects of Entrepreneurs" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit. University Press of Southern Denmark - "An Insight into Statistics" udgivet af Gyldendal - "Indblik i statistik" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Indblik i statistik" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Mere om Nikolaj Malchow-Møllers bøger

Du kan købe ni bøger af Nikolaj Malchow-Møller her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Nikolaj Malchow-Møller bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Malchow-Møller publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nikolaj Malchow-Møllers "Matematik og økonomi"

Det er muligt at købe Nikolaj Malchow-Møllers "Matematik og økonomi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Indblik i statistik" af Nikolaj Malchow-Møller

Det er muligt at købe Nikolaj Malchow-Møllers "Indblik i statistik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Malchow-Møller