Bog & idéNikolaj Moe Jørgensen

Bøger skrevet af Nikolaj Moe Jørgensen

Læs mere om Nikolaj Moe Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)Anja Semke
859,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)Anja Semke
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)

Mere om Nikolaj Moe Jørgensen

Nikolaj Moe Jørgensen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" er desuden udgivet i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nikolaj Moe Jørgensens "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent"

Det er muligt at købe Nikolaj Moe Jørgensens "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Jørgensens serie "PA pædagogisk assistentuddannelse". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Nikolaj Moe Jørgensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Moe Jørgensen