Bog & idéNikolaj Petersen

Bøger skrevet af Nikolaj Petersen

Læs mere om Nikolaj Petersen
1 produkter
1 produkter
Danmark og de fremmede
Danmark og de fremmedeManni Crone
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmark og de fremmede

Mere om Nikolaj Petersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Nikolaj Petersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Petersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Udenrigspolitiks Historie 6" udgivet af Danmarks Nationalleksikon - "Dansk Udenrigspolitiks Historie bd. 6" udgivet af Danmarks Nationalleksikon - "Den Europæiske Union? " udgivet af CO Metal Industriens Arbejdsgivere Den Danske Europabevægelse - "Danmark og de fremmede" udgivet af Gyldendal - "11. september" udgivet af HansReitzels

Mere om Nikolaj Petersens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Nikolaj Petersen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Petersens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk Udenrigspolitiks Historie 6" af Nikolaj Petersen

"Dansk Udenrigspolitiks Historie 6" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Nationalleksikon.

Nikolaj Petersen "Dansk Udenrigspolitiks Historie bd. 6"

Hos Bog & idé er "Dansk Udenrigspolitiks Historie bd. 6" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Danmarks Nationalleksikon, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Petersen