Bog & idéNikolaj Scherfig

Bøger skrevet af Nikolaj Scherfig

Læs mere om Nikolaj Scherfig
4 produkter
4 produkter
Olsen banden junior
Olsen banden juniorNikolaj Scherfig
69,95 DKK
EBOG
(0)
Olsen banden junior
Ørnens øje
Ørnens øjeNikolaj Scherfig
69,00 DKK
e-bog
(0)
Ørnens øje
Ørnens øje
STREAM
Ørnens øjeNikolaj Scherfig
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Ørnens øje
Olsen banden junior
STREAM
Olsen banden juniorNikolaj Scherfig
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Olsen banden junior

Mere om Nikolaj Scherfig

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Nikolaj Scherfig. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Scherfig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Olsen banden junior" udgivet af SAGA Egmont - "Olsen banden junior" udgivet af Saga - "Olsen banden junior" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ørnens øje" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ørnens øje" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Nikolaj Scherfig

Der er fem tilgængelige bøger af Nikolaj Scherfig hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Nikolaj Scherfig kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Scherfig er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nikolaj Scherfigs "Olsen banden junior"

"Olsen banden junior" er tilgængelig online som lydbog. Nikolaj Scherfigs "Olsen banden junior" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Olsen banden junior" af Nikolaj Scherfig

"Olsen banden junior" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Scherfig