Bog & idéNikolaj Stegeager

Bøger skrevet af Nikolaj Stegeager

Læs mere om Nikolaj Stegeager
6 produkter
6 produkter
Systemisk ledelse
Systemisk ledelseNikolaj Stegeager
489,95 DKK
Paperback
(0)
Systemisk ledelse
PBL
BOEGERTILSTAERKPRIS
PBLThomas Ryberg
260,96 DKK
Hæftet
(0)
PBL
Socialpsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SocialpsykologiInger Glavind Bo
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpsykologi
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektorAnders Koed Madsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor
An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education
BOEGERTILSTAERKPRIS
An Introduction to Problem-Based Learning in Higher EducationThomas Ryberg
296,96 DKK
Hæftet
(0)
An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education
God videreudddannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
God videreudddannelseNikolaj Stegeager
89,96 DKK
Paperback
(2)
God videreudddannelse

Mere om Nikolaj Stegeager

Der er en del bøger fra Nikolaj Stegeager til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Stegeager.
Bøgerne fra Nikolaj Stegeager findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education" udgivet af Samfundslitteratur - "PBL" udgivet af Samfundslitteratur - "Systemisk ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels - "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Organisationer i bevægelse" udgivet af Samfundslitteratur - "God videreudddannelse" udgivet af Samfundslitteratur - "PBL" udgivet af Samfundslitteratur - "Systemisk ledelse - teori og praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Organisationer i bevægelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Nikolaj Stegeager

Der er 12 tilgængelige bøger af Nikolaj Stegeager hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Stegeagers bøger fås i samtlige formater. Stegeagers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education" af Nikolaj Stegeager

"An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Nikolaj Stegeager "PBL"

Det er muligt at købe Nikolaj Stegeagers "PBL" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Stegeager