Bog & idéNikolas Rose

Bøger skrevet af Nikolas Rose

Læs mere om Nikolas Rose
2 produkter
2 produkter
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt
Livets politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livets politikNikolas Rose
89,96 DKK
Indbundet
(0)
Livets politik

Mere om Nikolas Rose

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Nikolas Rose. På listen nedenfor finder du de seneste af Roses udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Livets politik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Nikolas Roses bøger

Nikolas Rose har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Roses bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Rose er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhed og magt" af Nikolas Rose

Det er muligt at købe Nikolas Roses "Sundhed og magt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Nikolas Rose "Livets politik"

Det er muligt at købe Nikolas Roses "Livets politik" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolas Rose