Bog & idéNilgün Erdem

Bøger skrevet af Nilgün Erdem

Læs mere om Nilgün Erdem
3 produkter
3 produkter
Pudder og ph.d.er
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pudder og ph.d.erNilgün Erdem
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Pudder og ph.d.er
Nogle får sommerfugle i maven, andre får flagermus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nogle får sommerfugle i maven, andre får flagermusNilgün Erdem
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Nogle får sommerfugle i maven, andre får flagermus
Pudder og ph.d.er
Pudder og ph.d.erNilgün Erdem
129,95 DKK
e-bog
(0)
Pudder og ph.d.er

Mere om Nilgün Erdem

Hvis du leder efter en bog skrevet af Nilgün Erdem, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Erdems udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pudder og ph.d.er" udgivet af mellemgaard - "Pudder og ph.d.er" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger skrevet af Nilgün Erdem

Der er to tilgængelige bøger af Nilgün Erdem hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Erdems bøger kommer i samtlige formater. Erdems bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pudder og ph.d.er" af Nilgün Erdem

Det er muligt at købe Nilgün Erdems "Pudder og ph.d.er" som e-bog. "Pudder og ph.d.er" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Nilgün Erdem "Pudder og ph.d.er"

Hos Bog & idé er "Pudder og ph.d.er" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nilgün Erdem