Bog & idéNils Arne Pedersen m.fl. (red.)

Bøger skrevet af Nils Arne Pedersen m.fl. (red.)

Læs mere om Nils Arne Pedersen m.fl. (red.)
1 produkter
1 produkter
Kristendommens modstandere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kristendommens modstandereNils Arne Pedersen m.fl. (red.)
107,86 DKK
Indbundet
(0)
Kristendommens modstandere

Mere om Nils Arne Pedersen m.fl. (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Nils Arne Pedersen m.fl. (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kristendommens modstandere". Det er Forlaget Anis, der har udgivet den på dansk. "Kristendommens modstandere" er desuden udgivet i serien "Antikken og kristendommen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kristendommens modstandere" af Nils Arne Pedersen m.fl. (red.)

"Kristendommens modstandere" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Antikken og kristendommen". Det er Forlaget Anis, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Arne Pedersen m.fl. (red.)