Bog & idéNils Arne Pedersen

Bøger skrevet af Nils Arne Pedersen

Læs mere om Nils Arne Pedersen
4 produkter
4 produkter
Kirkens historie I-II
Kirkens historie I-IINils Arne Pedersen
699,95 DKK
Indbundet
(1)
Kirkens historie I-II
Ud af kaos
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ud af kaosWalter Pohl
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Ud af kaos
Kristendommens modstandere
Kristendommens modstandereNils Arne Pedersen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kristendommens modstandere
Out of chaos
Out of chaosWalter Pohl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Out of chaos

Mere om Nils Arne Pedersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Nils Arne Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pedersen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Nils Arne Pedersens bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kristendommens modstandere" i serien "Antikken og kristendommen" udgivet af Forlaget Anis - "Kristendommens modstandere" i serien "Antikken og kristendommen" udgivet af Forlaget Anis - "Kirkens historie I-II" udgivet af Gyldendal - "Studies in The sermon on the Great War" udgivet af Aarhus University Press

Bøger skrevet af Nils Arne Pedersen

Du kan bestille fire bøger af Nils Arne Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Pedersens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nils Arne Pedersens "Kristendommens modstandere"

Hos Bog & idé er "Kristendommens modstandere" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kristendommens modstandere" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Antikken og kristendommen". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Anis.

"Kristendommens modstandere" af Nils Arne Pedersen

Hos Bog & idé er "Kristendommens modstandere" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Pedersens serie "Antikken og kristendommen". Det er Forlaget Anis, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Arne Pedersen