Bog & idéNils Bartholdy

Bøger skrevet af Nils Bartholdy

Læs mere om Nils Bartholdy
1 produkter
1 produkter
Det danske kongevåben fra Valdemarerne  til Frederik VI
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske kongevåben fra Valdemarerne til Frederik VINils Bartholdy
398,36 DKK
Hardback
(2)
Det danske kongevåben fra Valdemarerne til Frederik VI

Mere om Nils Bartholdy

Der er blot én bog af Nils Bartholdy tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det danske kongevåben fra Valdemarerne til Frederik VI". Det er Museum Tusculanums Forlag, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nils Bartholdys "Det danske kongevåben fra Valdemarerne til Frederik VI"

Hos Bog & idé er "Det danske kongevåben fra Valdemarerne til Frederik VI" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanums Forlag.

Endnu en af Nils Bartholdy skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Bartholdy