Bog & idéNils Bloch

Bøger skrevet af Nils Bloch

Læs mere om Nils Bloch
4 produkter
4 produkter
Benzinstationens historie
Benzinstationens historieNils Bloch
419,95 DKK
Hardback
(1)
Benzinstationens historie
Omkring Faxe Jernbane 1864-1982
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omkring Faxe Jernbane 1864-1982Nils Bloch
290,46 DKK
HARDBACK
(0)
Omkring Faxe Jernbane 1864-1982
Postautomobilet gennem 100 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Postautomobilet gennem 100 årNils Bloch
331,96 DKK
Hardback
(0)
Postautomobilet gennem 100 år
Kjellerupbanen
BOEGERTILSTAERKPRIS
KjellerupbanenNils Bloch
331,96 DKK
Hardback
(0)
Kjellerupbanen

Mere om Nils Bloch

Der er flere bøger af Nils Bloch online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bloch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kjellerupbanen" udgivet af Nils Bloch - "Omkring Faxe Jernbane 1864-1982" udgivet af Skinne bøger - "Postautomobilet gennem 100 år" udgivet af Nils Bloch

Mere om Nils Blochs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Nils Bloch hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Blochs bøger fås blot som hardback. Bøgerne af Bloch er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nils Blochs "Kjellerupbanen"

"Kjellerupbanen" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nils Bloch.

"Omkring Faxe Jernbane 1864-1982" af Nils Bloch

Hos Bog & idé er "Omkring Faxe Jernbane 1864-1982" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Skinne bøger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Bloch