Bog & idéNils Chr. Gulmann

Bøger skrevet af Nils Chr. Gulmann

Læs mere om Nils Chr. Gulmann
1 produkter
1 produkter
Praktisk gerontopsykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk gerontopsykiatriGitte Lang
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk gerontopsykiatri

Mere om Nils Chr. Gulmann

Der er en del bøger af Nils Chr. Gulmann til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Gulmanns seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Geriatri" udgivet af Munksgaard - "Geriatri" udgivet af Gyldendal - "Praktisk gerontopsykiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Nils Chr. Gulmann

Der er tre tilgængelige bøger af Nils Chr. Gulmann hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Nils Chr. Gulmann bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Gulmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Geriatri" af Nils Chr. Gulmann

Det er muligt at købe Nils Chr. Gulmanns "Geriatri" som e-bog (pdf-format). Med "Geriatri" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Geriatri" af Nils Chr. Gulmann

"Geriatri" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Chr. Gulmann