Bog & idéNils-Erik Fiehn

Bøger skrevet af Nils-Erik Fiehn

Læs mere om Nils-Erik Fiehn
1 produkter
1 produkter
Oral Microbiology and Immunology
BOEGERTILSTAERKPRIS
Oral Microbiology and ImmunologyGunnar Dahlén
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Oral Microbiology and Immunology

Mere om Nils-Erik Fiehn

Der findes mange bøger skrevet af Nils-Erik Fiehn online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fiehn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktuel nordisk odontologi 2012" udgivet af Munksgaard - "Aktuel Nordisk Odontologi 2015" udgivet af Munksgaard - "Aktuel Nordisk Odontologi 2014" udgivet af Munksgaard - "Oral Microbiology and Immunology" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nils-Erik Fiehn

Du kan købe fire bøger af Nils-Erik Fiehn her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Nils-Erik Fiehn kommer i udvalgte formater. Fiehns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nils-Erik Fiehns "Aktuel nordisk odontologi 2012"

Det er muligt at købe Nils-Erik Fiehns "Aktuel nordisk odontologi 2012" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Nils-Erik Fiehn "Aktuel Nordisk Odontologi 2015"

"Aktuel Nordisk Odontologi 2015" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Nils-Erik Fiehn