Bog & idéNils Erik Sjöberg

Bøger skrevet af Nils Erik Sjöberg

Læs mere om Nils Erik Sjöberg
4 produkter
4 produkter
Lærebog i massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i massageSusse Broberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
BevægelseNils Erik Sjöberg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bevægelse
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapiRed. Henrik Brøndum Holm
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi

Mere om Nils Erik Sjöberg

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Nils Erik Sjöberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sjöberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi" udgivet af Gads Forlag - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Bevægelse " i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Bevægelse" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Nils Erik Sjöberg

Du kan købe ti bøger af Nils Erik Sjöberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Nils Erik Sjöberg fås i forskellige formater. Sjöberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi" af Nils Erik Sjöberg

Hos Bog & idé er "Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Neurologi og neurorehabilitering" af Nils Erik Sjöberg

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Erik Sjöberg