Bog & idéNils Hartmann

Bøger skrevet af Nils Hartmann

Læs mere om Nils Hartmann
4 produkter
4 produkter
Eventyrer i Mongoliet
Eventyrer i MongolietNils Hartmann
199,95 DKK
EBOG
(0)
Eventyrer i Mongoliet
Slaveoprøret
SlaveoprøretNils Hartmann
199,95 DKK
EBOG
(0)
Slaveoprøret
Jorden rundt
Jorden rundtNils Hartmann
159,95 DKK
EBOG
(0)
Jorden rundt
Dødssejleren
DødssejlerenNils Hartmann
199,95 DKK
EBOG
(0)
Dødssejleren

Mere om Nils Hartmann

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Nils Hartmann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hartmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eventyrer i Mongoliet" i serien "ABCs lette fagbøger" udgivet af ABC Forlag - "Jorden rundt" i serien "ABCs lette fagbøger" udgivet af ABC Forlag - "Slaveoprøret " i serien "ABCs lette fagbøger" udgivet af ABC Forlag - "Dødssejleren" i serien "ABCs lette fagbøger" udgivet af ABC Forlag

Nils Hartmanns bøger

Du kan bestille fire bøger af Nils Hartmann her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Hartmanns bøger fås kun som ebog. Hartmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af ABC Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Eventyrer i Mongoliet" af Nils Hartmann

Hos Bog & idé er "Eventyrer i Mongoliet" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Eventyrer i Mongoliet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Hartmanns serie "ABCs lette fagbøger". Det er ABC Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Jorden rundt" af Nils Hartmann

Det er muligt at købe Nils Hartmanns "Jorden rundt" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Jorden rundt" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Hartmanns serie "ABCs lette fagbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Hartmann