Bog & idéNils J.A. Schou

Bøger skrevet af Nils J.A. Schou

Læs mere om Nils J.A. Schou
3 produkter
3 produkter
Fucking forelsket
Fucking forelsketNils Schou Schou
209,95 DKK
Hæftet
(1)
Fucking forelsket
Cool love
Cool loveNils J.A. Schou
79,95 DKK
EBOG
(0)
Cool love
Gaven til paven
STREAM
Gaven til pavenNils J.A. Schou
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Gaven til paven

Mere om Nils J.A. Schou

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Nils J.A. Schou. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schous bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Piger på hjernen" udgivet af Saga - "Kæreste søges" udgivet af Saga - "Gaven til paven" udgivet af Saga - "Lytteren" udgivet af Saga - "Cool love" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Nils J.A. Schous bøger

Du kan finde fem bøger af Nils J.A. Schou her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Nils J.A. Schou kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Schou er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nils J.A. Schous "Piger på hjernen"

Hos Bog & idé er "Piger på hjernen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kæreste søges" af Nils J.A. Schou

Det er muligt at købe Nils J.A. Schous "Kæreste søges" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Nils J.A. Schou