Bog & idéNils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red.

Bøger skrevet af Nils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red.

Læs mere om Nils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red.
1 produkter
1 produkter
Water of Life
Water of LifeJohn Kuhlmann Madsen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Water of Life

Mere om Nils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red.

Du kan kun bestille en enkelt bog af Nils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red. her hos Bog & idé. Bogen hedder "Water of life". Det er Orbis, der har publiceret den på engelsk. "Water of life" er desuden udgivet i serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red.s "Water of life"

Hos Bog & idé er "Water of life" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Orbis.

Endnu en af Nils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Overgaard Andersen og Ingolf Thuesen red.