Bog & idéNina Bindslev

Bøger skrevet af Nina Bindslev

Læs mere om Nina Bindslev
1 produkter
1 produkter
Metodebog i hjælpemiddelformidling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Metodebog i hjælpemiddelformidlingHelle Dreier
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Metodebog i hjælpemiddelformidling

Mere om Nina Bindslev

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Nina Bindslev. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bindslev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samarbejde og værdighed" udgivet af Munksgaard - "Christians hus " udgivet af SIKON - "Metodebog i hjælpemiddelformidling" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Samarbejde og værdighed" udgivet af Munksgaard - "Metodebog i hjælpemiddelformidling" udgivet af Gyldendal

Mere om Nina Bindslevs bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Nina Bindslev hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bindslevs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Bindslev er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nina Bindslevs "Samarbejde og værdighed"

Det er muligt at købe Nina Bindslevs "Samarbejde og værdighed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Nina Bindslev "Christians hus "

"Christians hus " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SIKON.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Bindslev