Bog & idéNina Bisgaard

Bøger skrevet af Nina Bisgaard

Læs mere om Nina Bisgaard
3 produkter
3 produkter
Kvinder i modstandskampen
Kvinder i modstandskampenNina Bisgaard
79,95 DKK
EBOG
(1)
Kvinder i modstandskampen
Kvinder i modstandskampen
STREAM
Kvinder i modstandskampenNina Bisgaard
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Kvinder i modstandskampen
Cosa Nostra
Cosa NostraNina Bisgaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Cosa Nostra

Mere om Nina Bisgaard

Nina Bisgaard har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kvinder i modstandskampen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvinder i modstandskampen" af Nina Bisgaard

Det er muligt at købe Nina Bisgaards "Kvinder i modstandskampen" som ebog. Med "Kvinder i modstandskampen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Bisgaard