Bog & idéNina Brünés

Bøger skrevet af Nina Brünés

Læs mere om Nina Brünés
2 produkter
2 produkter
Mennesker med alkoholproblemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mennesker med alkoholproblemerNanna Kappel
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Mennesker med alkoholproblemer
Medicinske sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinske sygdommeVibeke Barner Jensen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Medicinske sygdomme

Mere om Nina Brünés

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Nina Brünés. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Brünés.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Russka" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Russka" udgivet af Turbulenz - "New York" udgivet af Turbulenz - "New York" udgivet af Turbulenz - "Russka" udgivet af Gyldendal - "New York" udgivet af Turbulenz - "Russka" udgivet af Turbulenz - "London" udgivet af Turbulenz - "Mennesker med alkoholproblemer" udgivet af Gyldendal - "New York" udgivet af Gyldendal - "London" udgivet af Gyldendal - "Medicinske sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Russka" udgivet af Turbulenz - "New York" udgivet af Turbulenz - "London" udgivet af Turbulenz

Bøger af Nina Brünés

Der er 15 tilgængelige bogudgivelser af Nina Brünés hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nina Brünés kan købes i forskellige formater. Brünés' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nina Brünés' "Russka"

"Russka" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "Russka" af Nina Brünés med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Turbulenz.

Nina Brünés "Russka"

Hos Bog & idé er "Russka" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbulenz.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Brünés