Bog & idéNina Dietz Legind

Bøger skrevet af Nina Dietz Legind

Læs mere om Nina Dietz Legind
1 produkter
1 produkter
Lov om forsikringsvirksomhed med kommentarer
Lov om forsikringsvirksomhed med kommentarerNina Dietz Legind
2659,95 DKK
Hardback
(0)
Lov om forsikringsvirksomhed med kommentarer

Mere om Nina Dietz Legind

Nina Dietz Legind har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Leginds bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Nina Dietz Leginds bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Erhvervsretlig øvebog" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Festskrift til Hans Viggo Godsk Pedersen" udgivet af Djøf Forlag - "Festskrift til Nis Jul Clausen" udgivet af DJØF - "Privat kaution" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Nina Dietz Legind

Nina Dietz Legind har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Nina Dietz Legind kan købes i samtlige formater. Leginds bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Erhvervsretlig øvebog" af Nina Dietz Legind

"Erhvervsretlig øvebog" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Nina Dietz Legind "Festskrift til Hans Viggo Godsk Pedersen"

"Festskrift til Hans Viggo Godsk Pedersen" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Dietz Legind