Bog & idéNina Ferlov

Bøger skrevet af Nina Ferlov

Læs mere om Nina Ferlov
2 produkter
2 produkter
URTETE
URTETEAnemette Olesen
99,95 DKK
Indbundet
(1)
URTETE
MIN LILLE BYHAVE
MIN LILLE BYHAVENina Ferlov
249,95 DKK
Indbundet
(0)
MIN LILLE BYHAVE

Mere om Nina Ferlov

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Nina Ferlov. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ferlov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nina Ferlov kalender" udgivet af Klematis - "Mad og mønstre" udgivet af Klematis - "Nina Ferlov akvareller" udgivet af Nina Ferlov

Bøger skrevet af Nina Ferlov

Nina Ferlov har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Nina Ferlov fås i flere forskellige formater. Ferlovs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nina Ferlovs "Nina Ferlov kalender"

Hos Bog & idé er "Nina Ferlov kalender" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klematis.

"Mad og mønstre" af Nina Ferlov

Hos Bog & idé er "Mad og mønstre" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klematis.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Ferlov