Bog & idéNina Granlund Sæther

Bøger skrevet af Nina Granlund Sæther

Læs mere om Nina Granlund Sæther
3 produkter
3 produkter
Ninas beste votter og sokker : inspirert av norsk tradisjonsstrikk
Ninas beste votter og sokker : inspirert av norsk tradisjonsstrikkNina Granlund Sæther
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Ninas beste votter og sokker : inspirert av norsk tradisjonsstrikk
Votter : strikkemønstre fra hele Norge
Votter : strikkemønstre fra hele NorgeNina Granlund Sæther
439,95 DKK
Indbundet
(0)
Votter : strikkemønstre fra hele Norge
Strikk fra hele Norge
Strikk fra hele NorgeNina Granlund Sæther
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Strikk fra hele Norge

Mere om Nina Granlund Sæther

Der er mange bøger af Nina Granlund Sæther tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sæthers bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Nina Granlund Sæthers bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ninas beste votter og sokker : inspirert av norsk tradisjonsstrikk" udgivet af Cappelen Damm - "Strikk fra hele Norge" udgivet af Cappelen Damm - "Norske strikketradisjoner" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Enkle broderier" udgivet af Legind - "Sokker fra hele Norge" udgivet af Cappelen Damm - "Votter : strikkemønstre fra hele Norge" udgivet af Cappelen Damm

Bøger af Nina Granlund Sæther

Du kan købe seks bøger af Nina Granlund Sæther her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe Sæthers bøger som indbundet. Sæthers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nina Granlund Sæthers "Ninas beste votter og sokker : inspirert av norsk tradisjonsstrikk"

Hos Bog & idé er "Ninas beste votter og sokker : inspirert av norsk tradisjonsstrikk" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Cappelen Damm, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Strikk fra hele Norge" af Nina Granlund Sæther

Hos Bog & idé er "Strikk fra hele Norge" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Cappelen Damm, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Granlund Sæther