Bog & idéNina Igielska

Bøger skrevet af Nina Igielska

Læs mere om Nina Igielska
1 produkter
1 produkter
Księżniczki
KsiężniczkiNina Igielska
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Księżniczki

Mere om Nina Igielska

Der er kun én bog af Nina Igielska tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Księżniczki". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol. "Księżniczki" er desuden en del af serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Igielskas "Księżniczki"

Hos Bog & idé er "Księżniczki" tilgængelig som lydbog. Med Nina Igielskas "Księżniczki" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Igielska, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Igielska